Неділя, 28.04.2024, 18:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

       23 лютого відбулася  зустріч лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів  району з головою районної ради  Сідлецьким Віталієм Михайловичем.
       Зустріч розпочалася в районній раді  у кабінеті Вілалія Михайловича, який теплим прийомом зустрів учнівську молодь. В ході зустрічі голова районної ради  проінформував учнів зі станом справ у районі, перспективами розвитку Деражнянщини,  ознайомив учнів з структурою місцевого самоврядування району, складом районної ради та основними напрямками її діяльності. Кожен бажаючий мав право зайняти робоче місце очільника ради.  Лідери учнівського самоврядування  були цікавими співрозмовниками.  На адресу голови районної ради  пролунало багато запитань, на які отримали влучну, вичерпну відповідь.  Також очільники  шкільного врядування побували у сесійній залі Деражнянської районної ради.

... Читати далі »
Переглядів: 670 | Додав: Zanna | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

        З метою належного відзначення у 2017 році 28 річниці виведення військ з Афганістану, вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав та учасників АТО, 15 лютого 2017 року в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся районний фестиваль пісні  «Скажем «НІ війні!». В заході прийняли участь учні та вихованці з 14 загальноосвітніх навчальних закладів району та Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва, з яких Вовковинецька ЗОШ І- ІІІ ст., Лозівська ЗОШ І - ІІІ ст., Деражнянська ЗОШ  І - ІІІ ст. №2 та  Деражнянська ЗОШ  І - ІІІ ст. №3 представили по два номери від закладу. 
     Членами журі було відмічено, що всі учасники заходу були ознайомлені та дотримувалися тематики та умов проведення фестивалю, про що свідчили твори відповідного спрямування.
За підсумками проведення, в ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: Zanna | Дата: 20.02.2017 | Коментарі (0)

      Для розвитку науково-дослідницьких здібностей обдарованої учнівської молоді  велику роль відіграє Мала академія наук учнівської молоді. Дослідницька робота школярів у Малій академії наук сприяє розвитку творчої особистості. 
      З метою залучення вихованців до занять науково-дослідницькою роботою  та підготовки до конкурсу-захисту робіт МАН  в нашому закладі уже третій рік поспіль проходить конкурс-захист рефератів МАН.
Цьогоріч на конкурс-захист представлено 7 рефератів МАН:
1. Панчішко Віталій – вихованець гуртка «Історики – краєзнавці»-керівник Шевчук Тетяна Євгеніївна-  тема реферату  «Безсмертний подвиг матроса»

... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Zanna | Дата: 26.01.2017 | Коментарі (0)

      Довгий час територія України була поділена між різними державами. 22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений Акту об єднанн цього дня Української Народної республіки та Західноукраїнської Народної республіки. Ідея єдності й соборності батьківських земель, так само як ідеї незалежності й державного суверенітету, дієвої та ефективної влади є головним змістом державницької ідеології нашого народу.

      З метою поглиблення знань дітей про історію винекнення свята Соборності України, вихованнz у них почутів поваги до державної атрибутики, в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва в рамках відзначення дня Соборності та Свободи України проведено конкурс малюнку "Україно, соборна держава". В своїх малюнках учасники конкурсу передали заповітну ідею єдності та  усю свою любов й повагу до держави, в якій проживають. 

... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: Zanna | Дата: 25.01.2017 | Коментарі (0)

    Завжди з нетерпінням вихованці Будинку творчості та їх батьки чекають новорічних свят. Як і кожного року, у Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся новорічний ранок для гуртківців закладу. Святкову, новорічно-різдвяну атмосферу під час проведення  свята було створено завдяки вдало оформленій залі, що було здійснено спільними зусиллями працівників закладу. Майже усі керівники гуртків разом зі своїми вихованцями взяли участь в благодійній акції "Подаруй ялинці іграшку", якими було прикрашено новорічну ялинку. Усі учасники були нагороджені грамотами за участь в даній акції. Новорічні хороводи, веселі таночки, забави, ігри, казкові герої - усе це, притаманне новорічному святу, - створило гарний передсвятковий настрій  присутнім на новорічному ранку. З Новим, 2017 роком!

Переглядів: 443 | Додав: Zanna | Дата: 11.01.2017 | Коментарі (0)

      Миколай Чудотворець був і залишається одним з найбільш шанованих у народі святих. Його ікони були в кожній оселі, і саме він обдаровував у своє свято «чемних і слухняних діточок». Цей день з особливим нетерпінням чекають діти, бо щиро вірять, що добрий покровитель допоможе здійснити їхні найзаповітніші мрії, принесе подарунки і солодощі.
      Як і кожного року, до Дня Святого Миколая у Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбулося свято для гуртківців закладу, на яке були запрошені вихованці Деражнянського районного центру соціальної реабілітації дітей - інвалідів. 
      На свято завітали голова Деражнянської районної ради Сідлецький В. М., спеціаліст відділу освіти Пагорок О. М.. Віталій Михайлович Сідлецький звернувся до дітей, їх батьків та організаторів свята зі словами вітань та теплими і щирими побажаннями.
      Чудове театралізоване дійство до Дня Св ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Zanna | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

    В ході проведення  Всеукраїнського тижня права  Деражнянський районний Будинку творчості дітей та юнацтва ініціював проведення серед учнівської молоді міста  просвітницько-профілактичної гри «Рожеві окуляри» у рамках проекту «Попередження торгівлі людьми шляхом розвитку соціальної роботи та мобілізації громад». В ході гри старшокласники збільшили рівень знань, уявлень щодо проблем пов’язаних із торгівлею людьми.
    На заході був присутній  старший інспектор ювенальної превенції сектору превенції майор поліції Кондратюк Д.А. Деражнянського відділення поліції Летичівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області, з яким старшокласники обговорили суперечливі питання щодо можливих ризиків потрапляння у ситуації торгівлі людьми, особистої відповідальності, законів України, що стосуються попередження торгівлі людьми та захисту прав потерпілих від торгівлі людьми. За ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Zanna | Дата: 08.12.2016 | Коментарі (0)

      З метою пошуку і відкриття творчо обдарованих виконавців української пісні патріотичного спрямування, виховання національно-патріотичних почуттів та шанобливого ставлення до Батьківщини, 25 листопада в Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва відбувся обласний фестиваль української патріотичної пісні «Україно, любий край!», присвячений річниці Революції Гідності, вшануванню пам’яті Небесної сотні, жертв голодомору 1932-1933 років та підтримці воїнів АТО.

      Організаторами заходу були Департамент освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. У  фестивалі взяли участь представники усіх районів та міст області, а також учасники з 11 об’єднаних територіальних громад. Юні патріоти продемонстрували високий рівень вокальної виконавської майстерності, сценічної культури та ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: Zanna | Дата: 08.12.2016 | Коментарі (0)

         З ініціативи Ради старшокласників Лідер, було організовано екскурсію для старшокласників Деражнянських шкіл у ще один осередок історії та культури  нашого міста. 

На станції Деражня Жмеринської дирекції залізничних перевезень відкрито музей Південно-Західної залізниці та Бориса Степановича Олійника. У його експозиції – розвиток залізничного транспорту від часу його зародження по сьогоднішній день. Широким планом показано відбудову господарства у період після Першої Світової та подвиг залізничників у роки Великої Вітчизняної. Серед багатьох героїв-залізничників трудівник станції Коростень С. Козак звання Героя Радя ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: Zanna | Дата: 05.12.2016 | Коментарі (0)

    З вересня поточного року Всеукраїнська громадська організація «Поруч» розпочала акцію «Подаруй українську книгу дітям Донбасу». Її метою є розширення доступу жителів східних регіонів до української літератури. В рамках учнівського проекту «Схід і Захід разом» керівники учнівського самоврядування міста Деражня Хмельницької області оголосили таку акцію в своїх навчальних закладах. Протягом трьох тижнів школярі приносили різноманітні книги, і волонтери відправили їх в східні регіони країни. Прийшла така посилка і в Покровськ (Красноармійськ).

ВІДЕОСЮЖЕТ

 

Переглядів: 486 | Додав: Zanna | Дата: 01.12.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 25 26 »
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz