Четвер, 28.03.2024, 21:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

    З метою вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору у навчальних закладах Деражнянщини проведено акцію « Україна – це територія гідності й свободи».
     Учні  так  відзначили 12 річницю Помаранчевої революції та третю річницю Євромайдану: 
Старшокласники шкіл міста взяли участь у мітингу на центральній площі - розпочався захід з загального виконаня національного Гімну України, покладанням квітів та лампадок до Дошки пам'яті Небесної Сотні, та виконанням  патріотичних пісень. У ЗНЗ проведено загальношкільні лінійки.

< ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: Zanna | Дата: 24.11.2016 | Коментарі (0)

      З вересня 2016 року, ВГО «Поруч» розпочала акцію «Подаруй українську книгу бібліотекам Донбасу». Метою акції було розширення доступу мешканців східних регіонів до української літератури.
       В рамках учнівського проекту «Схід і Захід разом» очільники учнівського самоврядування  міста Деражня оголосили таку акцію у своїх навчальних закладах. . Протягом трьох тижнів  у Деражнянській ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №3, Деражнянському БТДЮ тривав збір: школярі приносили корисні  і потрібні книжки. Усі зібрані книги передані волонтерам ВГО «Поруч» для відправки їх у Східні регіони країни. 

Переглядів: 436 | Додав: Zanna | Дата: 24.11.2016 | Коментарі (0)

     9 листопада 2016 року відзначається 40-а річниця створення Української Громадської групи сприяння виконанню Гельсінських угод. З цієї нагоди, враховуючи важливу роль правозахисних громадських організацій та рухів у справі захисту прав людини, в успішному функціонуванні інститутів громадського суспільства, розвитку демократичної правової держави та з метою відзначення 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод, популяризації її громадсько-політичної та правозахисної діяльності, в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва  було проведено інформаційно-просвітницькі заходи.

     Керівники гуртків та їх вихованці опрацювали багато матеріалу. Було проведено виховні години, бесіди, на теми: «Українська Гельсінська Група - приклад боротьби за права людини для сучасників», «Українська Гельсінська ... Читати далі »

Переглядів: 664 | Додав: Zanna | Дата: 11.11.2016 | Коментарі (0)

      20 жовтня 2016 року на базі Деражнянського районного Будинку творчості діей та юнацтва відбувся семінар-практикум директорів позашкільних навчальних закладів, які завітали з Дніпропетровської області на Хмельниччину з метою обміну досвідом, та напротязі декілька денного візиту мали змогу відвідати Деражнянський район. Вихованці та педагоги Деражнянського Будинку творчості, ретельно підготувавшись до зустрічі,  з нетерпінням чекали гостей в фойє закладу, де й зустріли їх  щирою вітальною піснею та запашним українським короваєм. Далі запросили гостей на постійно-діючу виставку декоративно-вжиткового та образотворчого мистецтва "Таланти рідного краю". Юні ексскурсоводи (вихованці гуртка "Театральний", керівник Марюха Н. В.) детально ознайомили присутніх з експонатами виставкової зали, ... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: Zanna | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

 

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві. Відомо, що за Козацької доби державотворчі процеси на українських землях були  найбільш послідовними і дали світові перші зразки демократичного устрою суспільства, а на історичну арену вийшла велика кількість видатних державних діячів, організаторів військової справи, подвижників української духовності, які сповідували кращі принципи  європейського лицарства та глибоко шанували українські народні традиції і звичаї.

   Саме героїчні ... Читати далі »

Переглядів: 738 | Додав: Zanna | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

        День працівника освіти — одне з найяскравіших професійних свят, коли всі його винуватці приймають привітання, квіти від своїх учнів та студентів. І дійсно, вчитель виконує у суспільстві велику громадянську місію — навчає та виховує майбутнє покоління. Це особистість, яка акумулює в собі, знання, мудрість, доброту та багато інших якостей. 

        Тож, 30 вересня, в Деражнянському районному Будинку творчості для дітей та юнацтва відбувся урочистий захід, присвячений цьому знаменному святу. Проведений в нетрадиційній формі, викликав у присутніх масу  гарних емоцій та почуттів. Яскраві номери художньої самодіяльності, неперевершені ведучі концертної програми, гучні салюти конфетті, феєрверки - усе створило атмосферу незабутнього свята.

 

... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: Zanna | Дата: 04.10.2016 | Коментарі (0)

        Початок навчального року – особливе свято. Воно об’єднує не тільки вихованців, учителів і батьків. Це – свято кожної людини, яка переповненна творчістю та талантом. Це свято несе для всіх нові турботи, радість та здійснення мрій. 15 вересня в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва було по-особливому святкове! Адже в цей день розпочався новий  2016-2017 навчальний рік. 
      На початку урочистої лінійки натхненно виконали Державний Гімн України гуртківці, педагоги, гості. Щирі слова привітання усім присутнім висловив директор Будинку творчості Ніженський Олександр Віталійович. Переможцям обласних конкурсів та гуртківцям, що брали активну участь в житті закладу,  були вручені грамоти та подяки. Директор побажав всім миру та злагоди. Гуртківцям – нехай новий навчальний рік принесе багато нових знань та успіхів. Батькам – ра ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Zanna | Дата: 04.10.2016 | Коментарі (0)

     В рамках соціального проекту «Листи на фронт» Громадською Спілкою «Вища координаційна Рада з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції», Державною службою України з питань ветеранів та  учасників антитерористичної операції,  у співпраці з Міністерством оборони України, Міністерством освіти України, спільно з Українським державним центром позашкільної освіти було проведено Всеукраїнський конкурс освітньо-патріотичної творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу!». 
     Мета конкурсу-  надання моральної підтримки воїнам АТО, розвиток почуття гордості за належність до українського народу, виховання любові до рідного краю, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за своє майбутнє.  Конкурс спрямований на виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави.
     Вихованці нашого закладу взяли уча ... Читати далі »

Переглядів: 867 | Додав: Zanna | Дата: 03.06.2016 | Коментарі (0)

      Під час літніх канікул вихованці нашого закладу здійснили екскурсію у м.Хмельницький.  Зокрема метою поїздки було відвідування  музею-студії фотомистецтва.  

  

     В музеї представлена сімейна колекція старої фототехніки відомого хмельницького фотомайстра Костянтина Жданова. У цій колекції понад 500 експонатів, дата випуску яких: кінець ХІХ – початок ХХ ст.  Є надзвичайно ... Читати далі »

Переглядів: 656 | Додав: Zanna | Дата: 03.06.2016 | Коментарі (0)

      24 травня в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва  відбулися урочистості з нагоди відзначення призерів Всеукраїнських й  обласних предметних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, мистецьких фестивалів, творчих конкурсів, спортивних змагань. 
     Привітати кращих учнів і вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району їх педагогів й батьків прийшли:  заступник голови Деражнянської районної державної адміністрації  Пилипчук О. В., керуючий справами виконавчого апарату Деражнянської районної ради Подсоха О. О., начальник відділу освіти Даражнянської районної державної адміністрації Сінькевич Ж. М., головний спеціаліст відділу освіти, депутат районної ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту населення  Дидов ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: Zanna | Дата: 26.05.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 25 26 »
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz