Понеділок, 29.04.2024, 04:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

     З плином часу багато що забувається, зникають документи, відходять у вічність люди, які знають про минуле школи. Необхідно зберегти наступність поколінь – вчителів і учнів. Тому Рада старшокласників ЛІДЕР ініціювала проект «Рідна школа», участь у якому дасть  можливість створити літопис школи,   оформити  альбом «Рідна школа», а в подальшому і альбому  «Історія  навчальних закладів нашого краю».
    Мета проекту: залучити лідерів та членів учнівського самоврядування навчальних закладів до  активного вивчення історії та культурних надбань рідного краю, зокрема школи, життя видатних людей, що навчалися у цій школі. Лідери учнівського самоврядування презентувалли свої пошукові роботи на зборі лідерів який пройшов  21 березня у Деражнянській ЗОШ І-ІІІст.№3. Також очільники учнівського самоврядування мали можливість відвідати музей історії Дер ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Zanna | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

     

   На початку березня, напередодні дня народження Т. Г. Шевченка,  в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбулася низка заходів, яку традиційно називають Шевченківськими днями.  Розпочалися вони з поетичного флешмобу «Шевченкове слово у віках не старіє», в ході якого вихованці закладу захоплено декламували   вірш Т. Г. Шевченка «Заповіт». Найкращих читців було знято на відеокамеру та з уривків вірша змонтовано кількахвилинний відеофільм. (ПЕРЕГЛЯНУТИ ПОЕТИЧНИЙ ФЛЕШМОБ)
    Т ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: Zanna | Дата: 12.03.2018 | Коментарі (0)

     15 лютого 2018 року в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся ІІ районний фестиваль пісні «Скажем «Ні війні!». На свято до закладу завітали гості: голова Деражнянської районної ради Сідлецький Віталій Михайлович, Заремба Майя Степанівна,  матір Ігора Заремби, який загинув виконуючи свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані, воїни-інтернаціоналісти та воїни АТО, працівники Маниковецького Будинку культури Кисіль Анатолій та Кисіль Наталія, які подарували присутнім пісню про втрачені долі людей у безглуздих війнах. 
   Пам'ять усіх, хто не повернувся з війни, було вшановано хвилиною мовчання. Перед гостями виступали учні та вихованці навчальних закладів Деражнянського районну, які своїми піснями, в ім’я пам’яті усіх, хто загинув в страшних обіймах війни, вкотре звернулися до суспільства: «Ми – проти  війни! Ми – хоче ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: Zanna | Дата: 19.02.2018 | Коментарі (0)

   Сьогодні Мала академія наук України – цілісна, багаторівнева система виявлення та відбору обдарованих дітей, забезпечення духовного, інтелектуального, творчого розвитку підростаючого покоління, створення умов для соціального та професійного самовизначення особистості, виховання майбутньої творчої та наукової еліти України.
    Юні науковці – найкращі представники нового покоління. На їхніх плечах уже в найближчому майбутньому лежатиме відповідальність за долю країни.
     7 лютого 2018 року  у Деражнянському БТДЮ  відбувся  конкурс-захист  рефераті МАН  серед вихованців закладу. На конкурс  представлено 10  робіт. 

... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Zanna | Дата: 16.02.2018 | Коментарі (0)

     18 січня в Деражнянському районному центрі  соціальної  реабілітації дітей-інвалідів   Деражнянським районним Будинком творчості дітей та юнацтва проведено благодійну акцію «Діти дітям». Керівник гуртка Гикавчук О. В. підготувала сценарій проведення благодійної акції  та забезпечила її організацію на високому рівні. До проведення заходу залучено вихованців гуртка «Ляльковий театр» (керівник Гикавчук О. В.), які продемонстрували лялькову виставу "Рукавичка" та вихованців старшої групи дошкільного навчального закладу №1 «Журавлик». Для вихованців Деражнянського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, вихованці гуртка «Виготовлення сувенірів» (керівник Гикавчук О. В.), виготовили подарунки «Подаруй частинку себе». В благодійній акції прийняло участь 42 дитини.  Проведена благодійна акція сприяла вихованню в гуртківців закладу ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: Zanna | Дата: 19.01.2018 | Коментарі (0)

    В рамках акції "Збережи ялинку"  гуртківці Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва виготовили власними руками альтернативи живій ялинці у креативному підході. Створені справжні ялинкові шедеври створили новорічний казковий настрій, яким хочеться поділитися і з усіма.… 

 

Переглядів: 509 | Додав: Zanna | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)

     Весело пройшов Новорічний ранок у Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва напередодні Нового 2018 року. Діти, одягнені в яскраві карнавальні костюми, радо зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку, отримували подарунки, танцювали та раділи Новому року. Весело і емоційно проходили святкові дійства. Та й самі гуртківці підготувалися до зустрічі: різноманітні казкові герої, гарно вбрана ялинка, чудовий настрій – все це було на святі. Діти весело провели час:  розповідали вірші, співали пісні, водили хоровод, танцювали ритмічні танці. 
     Напередодні свята привезли лісову красуню – ялинку. І одразу ж зала заповнилася ароматом свіжої хвої. А коли небайдужі педагоги закладу причепурили ялинку, прикрасивши її іграшками, серпантином, дощиком та гірляндами, вона перетворилася на справжнє новорічне диво.

Переглядів: 400 | Додав: Zanna | Дата: 04.01.2018 | Коментарі (0)

     Свято Миколая – це одне з найочікуваніших свят для дітей, яке завжди асоціюється у них з зимовою казкою, подарунками та надією на здійснення мрій та сподівань. І залежить від дорослих, чи стане це свято  пам’ятною сторінкою життя наших дітей. Тому педагогічний колектив Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва докладає усіх зусиль, щоб  свято до дня святого Миколая, яке щороку  проводиться для вихованців закладу, було незабутнім. 
      Не став винятком і цьогорічний захід. Святкова зала вражала своєю неповторною чарівною красою, теплим затишком та, з любов’ю створеним, святковим вбранням. Це результат творчого натхнення, старанності та небайдужості педагогів Будинку творчості. Переповнений зал в очікуванні… Лунає чарівна музика. З перших звуків глядачі опиняються в атмосфері чарівної казки. Дійство починається. Діти та дорослі стежили  за подіями ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: Zanna | Дата: 04.01.2018 | Коментарі (0)

Зважаючи на те, що зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні гірляндами, встановленні ялинок та при користуванні піротехнічними виробами, адміністрація закладу звертається до Вас з проханням: дослухайтесь корисних порад і це  допоможе Вам безпечно зустріти та провести новорічні та різдвяні свята.

При встановленні ялинки необхідно:

•         розмістити її на стійкій основі: на підставці, в посудині з піском, так, щоб вона не перешкоджала виходу з приміщення, знаходилася на відстані не менше півметра від систем опалення, телевізорів, приймачів, магнітофонів, легкозаймистих матеріалів;

•         гірлянди варто купувати у спеціалізованих крамницях, а не на ринках, де часто-густо зустрічається неякісний товар;

• & ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Zanna | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

      З 11 по 15 грудня 2017 року в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва проведено Тиждень права. Протягом  тижня  було проведено  ряд  заходів  з  метою активізації роботи  по   правовому  навчанню  учнів  та  інформаційного  забезпечення  правового  виховання.Так,  керівниками гуртків закладу проведено Всеукраїнсий урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини,  години сілкування, бесіди, конкурси на правову тематику. Культорганізатором  Ліщенко І. М. проведено тренінг на тему: «Діти мають знати свої права» та оформлено правовий куточок.  Керівник гуртків Рудзік О. Й. провів конкурс малюнків на тему: «Що ми знаємо про свої права». 
     Заходи сприяли попередженню правопорушень, злочинності і бездоглядності, формуванню правосвідомос ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: Zanna | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 25 26 »
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz