Середа, 24.04.2024, 15:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 19 » ІІ районний фестиваль пісні "Скажем "Ні війні!"
09:36
ІІ районний фестиваль пісні "Скажем "Ні війні!"

     15 лютого 2018 року в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся ІІ районний фестиваль пісні «Скажем «Ні війні!». На свято до закладу завітали гості: голова Деражнянської районної ради Сідлецький Віталій Михайлович, Заремба Майя Степанівна,  матір Ігора Заремби, який загинув виконуючи свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані, воїни-інтернаціоналісти та воїни АТО, працівники Маниковецького Будинку культури Кисіль Анатолій та Кисіль Наталія, які подарували присутнім пісню про втрачені долі людей у безглуздих війнах. 
   Пам'ять усіх, хто не повернувся з війни, було вшановано хвилиною мовчання. Перед гостями виступали учні та вихованці навчальних закладів Деражнянського районну, які своїми піснями, в ім’я пам’яті усіх, хто загинув в страшних обіймах війни, вкотре звернулися до суспільства: «Ми – проти  війни! Ми – хочемо  миру! Ми – хочемо жити! Ми закликаємо усіх: і дорослих, і малих об’єднатися у своїх думках і діях, щоб відстояти мир, своє майбутнє і своє життя! Пам’ятайте! Україна – це країна дитячих мрій!». «Якби можновладці почули, як діти прагнуть миру, прислухалися хоча б до однієї пісні, яка з усією щирістю дитячого серця лунала сьогодні на фестивалі, вони неодмінно б зупинили  усі кровопролиття» - по закінченню свята підсумував Маньківський Сергій В’ячеславович, учасник бойових дій в Афганістані, член спілки ветеранів Афганістану «Воїнів–інтернаціоналістів».
   Підвівши підсумки, журі оголосили результати: в номінації «солісти» І місце посіла учениця Деражнянської ЗОШ  І- ІІІ ст. №1 Віхтюк Анна, ІІ - учениця Деражнянської ЗОШ  І- ІІІ ст. №2 Абраменко Богдана, ІІІ – учень Лозівської ЗОШ І – ІІІ ст. Головатий Вадим. В номінації «Вокальні колективи та малі вокальні форми»: І місце старша вокальна група Деражнянської ЗОШ І – ІІІ ст. №3, ІІ – дует у складі Швець Олександри та Свинарчук Іванни, учениць Копачівського НВК, ІІІ – дует у складі Пекнич Альони та Святської Надії, учениць Божиковецького НВК.

Переглядів: 458 | Додав: Zanna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz