Субота, 27.04.2024, 03:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

    Нещодавно в Деражнянському Будинку творчості відбулася конкурсно-розважальна програма до Дня Українського козацтва. Команди, які були сформовані з дітей, що відвідують різні гуртки закладу, взяли участь в цікавих та веселих конкурсах, які сприяли розширенню кругозору гуртківців про козацтво, національну історію та культуру, вихованню почуття дружби, колективізму, взаємодопомоги.

  ... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: Zanna | Дата: 24.10.2018 | Коментарі (0)

      Щороку, 27 вересня, наша держава святкує міжнародне свято Всесвітній день туризму. Це свято в 1979 році встановила Генеральна асамблея Всесвітньої туристичної організації в Іспанії. У нашій країні день туризму заснував другий Президент України Леонід Кучма. Мета цього свята - активна пропаганда туризму. Свято так чи інакше стосується кожного з нас. Будь яка людина хоча б раз у житті подорожувала. Також особливим це свято було й залишається для вихованців та керівників гуртків туристичних гуртків, що дієть в Деражнянському Будинку творчості дітей та юнацва. Тому з нагоди свята, в закладі був організований конкурс на кращий туристичний плакат. Звісно, переможців так і не було визначено, адже усі учасники бездоганно справилися з роботою.

... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: Zanna | Дата: 28.09.2018 | Коментарі (0)

     Віднедавна, 25 вересня, в Україні  відзначають День Позашкілля.  З цієї нагоди в Деражнянському Будинку творчості дітей та юнацтва відбулася виставка осінніх композицій з природніх матеріалів на тему "Під вітрилами творчості". На виставку були представлені роботи, які вихованці закладу зробили під час гурткових занять.

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: Zanna | Дата: 26.09.2018 | Коментарі (0)

 Починаючи з 2002 року, щорічно, 21 вересня відзначається Міжнародний день миру. Мир - головна цінність для будь-якої людини. Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для досягнення миру в усьому світі - основні принципи, якими керувалася ООН, заснувавши це свято. В якості емблеми  дня миру, використовують зображення білого голуба з оливковою гілкою. Її творцем є Пабло Пікассо. Вперше цей символ був представлений на Всесвітньому конгресі прихильників миру, що проходив у Парижі в 1949 році. Зображення виконано за мотивами біблійної легенди про те, що Господь в знак примирення після Великого Потопу надіслав в Ноїв ковчег голубку з гілочкою оливи.

  Для нас день миру актуальний як ніколи, адже українське сучасне суспільство страждає від війни, що точиться на сході країни. Тому в Деражнянському Будинку творчості напередодні дня миру розгорнулас ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: Zanna | Дата: 24.09.2018 | Коментарі (0)

    17 вересня в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся святковий захід "Країна дитячих мрій", який знаменував початок нового навчального року. Назва свята була обрана не випадково. "Країна дитячих мрій" - це напевне найвлучніша назва Будинку творчості. Так, так. Адже саме тут здійснюються дитячі мрії. Мрієте стати художником, туристом, а можливо відомим дизайнером? Отже, вам варто відвідувати відповідні гуртки в Будинку творчості, де своїми знаннями та досвідом охоче поділяться керівники гуртків. Яскравим прикладом цього стали виступи вихованців гуртка "Вокальний спів" Саковського Владислава та Романів Єлізавети, які уже не один рік займаються в закладі, і за цей час стали справжніми артистами. Жодні концертні програми не відбуваються без їх участі.

      А ще, майже усі, хто прийшов на свято, мають мрію навчитися гарно танцювати. Хт ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: Zanna | Дата: 20.09.2018 | Коментарі (0)

    Гарною традицією в нашому районі стало нагородження найкращих учнів та вчителів, які гідно представили район на обласному і Всеукраїнському етапах учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсів, змагань.
   У районному Будинку творчості дітей та юнацтва 23 травня 2018 року за підтримки відділу освіти Деражнянської райдержадміністрації відбувся урочистий захід під назвою «Творча обдарованість».
    Розділити гордість, радість, привітати й підтримати талановиту молодь Деражнянщини завітали Олег Володимирович Пилипчук, заступник голови районної державної адміністрації, Віталій Михайлович Сідлецький, голова Деражнянської районної ради, Жанна Миколаївна Сінькевич, начальник відділу освіти районної державної адміністрації, Мирослава Владиславівна Дидова, головний спеціаліст відділу освіти районної державної адміністрації, Тетяна Володимирівна Рудзік, завідуюча районним методичним кабінетом, Ларис ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: Zanna | Дата: 20.06.2018 | Коментарі (0)

     День вишиванки - міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу. Вишиванка – це наша національна святиня, яка символізує собою духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь - зв’язок, що не переривається віками. Саме вона є символом здоров’я і краси, щасливої долі і родинної пам’яті, любові і вірності.
     Нам українцям, дійсно пощастило з нашим корінням та традиціями! Те, що українська вишиванка вже який рік поспіль вважається модним трендом, є яскравим доказом того, що наша культура унікальна і неповторна, чим перевертає увагу всього світу! Вишиванка - це гарно, модно, це органічна частина повсякденного життя українців, генетичний і дрес-код нації.
     В рамках заходів до Дня вишиванки на головній площі міста Деражня  Рада старшокласників ЛІДЕР провела фле ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Zanna | Дата: 20.06.2018 | Коментарі (0)

     15 травня 2018 року Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти у Деражнянському районі.
      На заході були присутні голова Деражнянської районної ради Віталій Сідлецький,заступник голови Деражнянської районної державної адміністрації Олег Пилипчук,начальник відділу освіти Деражнянської районної державної адміністрації Жанна Сінькевич, завідуюча районним методичним кабінетом Тетяна Рудзік.
     Огляд-конкурс розпочався з презентації вихованцями виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. 100 дитячих творчих робіт було представлено на розгляд журі.

... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Zanna | Дата: 20.06.2018 | Коментарі (0)

      12 квітня на базі Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва відбулося традиційне районне свято – конкурс писанкарства «Подільська писанка», в якому  прийняли участь команди з 15 загальноосвітніх навчальних закладів району.
      Конкурс проводився серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів з метою розвитку творчої активності учнів у відродженні народних ремесел, традицій та обрядів, залучення молоді до етнографічного вивчення регіональних розписів писанок, стимулювання прикладної майстерності учнів.
     Захід складався із 2-х частин: І частина – передбачала формування та оцінювання «Великодньої композиції», ІІ частина – довільний розпис писанок та їх захист. 
       Кожна «Великодня композиція» була своєрідним витвором мистецтва. Унікальність робіт свідчить про багатогранний тала ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: Zanna | Дата: 16.04.2018 | Коментарі (0)

Тим, хто не дбає про своє здоров’я, хотілося б нагадати слова видатного вченого-фізіолога І. Павлова: “Ми самі своєю нестриманістю, своєю безладністю, своїм недбалим ставленням до власного організму зводимо нормальний строк життя до значно меншої цифри.”

Висновок простий: щоб бути здоровим, енергійним, творчо активним, не скорочувати власне життя, необхідно з молоду боротися за збереження й поліпшення свого здоров’я. Адже людина сама творець свого здоров’я.  

Тютюнопаління – це не для мене!

Тютюнопаління – це одна з найбільш шкідливих звичок людей, яка має 500-літню історію, що розпочалася після відкриття Колумбом Америки.Нікотин, який знаходиться в тютюні, викликає оманлив ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: Zanna | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 25 26 »
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz