Четвер, 25.04.2024, 22:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

       Напередодні професійного свята працівників освітньої галузі в Деражнянській ЗОШ І - ІІІ ст. №1 проведено розширену нараду з керівниками навчальних закладів Деражнянщини. В заході взяла участь делегація посадових осіб району: заступник голови районної державної адміністрації О. Пилипчук, заступник голови районної ради О. Веселовський, заступник голови міської ради А. Кенц, які щиросердечно привітали присутніх з нагоди свята. Кращим представникам освітньої галузі були вручені почесні грамоти. Особливо приємним сюрпризом свята став святковий концерт, підготовлений вихованцями Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва.

... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: Zanna | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

 

Достигла осінь на медах,

Прозорі павутинки літа.

Іде по сонячних світах 

Через країну знань мій вчитель.

Із покоління в покоління

Дитячих душ хранитель.

Зоря любові і добра,

Що має ймення - вчитель.

       День працівника освіти, або День вчителя - професійне свято працівників освіти України. Відзначається у першу неділю жовтня. Саме вчитель, педагог, вихователь закладає і створює основу творчої діяльності. Недарма кажу ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: Zanna | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

         З метою формування в гуртківців розуміння єдності й цілісності України, її багатонаціонального народу як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та заможної держави,  керівниками гуртків Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва було проведено перше гурткове заняття в новому навчальному році на тему: "Україна - єдина країна". Під час проведення Першого заняття, педагоги закладу сприяли усвідомленню гуртківцями спільності інтересів усіх громадян держави в розбудові України, необхідності інтелектуального, творчого та фізичного розвитку кожної особистості задля розквіту держави в цілому, формуванню міжнаціональної толерантності. Проведене заняття сприяло формуванню відчуття приналежності до України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави та українського народу; виховуванню поваги до державних символів, шанобливого ставл ... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: Zanna | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)

          15 вересня 2014 року в Деражнянському районному Будинку творчості  дітей та юнацтва проведено  урочисту лінійку з нагоди початку навчального року. Заклад зібрав вихованців, батьків, керівників-наставників. Атмосфера свята та піднесеності охопила гостей   у фойє закладу, де вони мали можливість отримати справжнє задоволення від краси та гармонії свята. Присутніх привітав виконуючий обовязки директора Ніженський Олександр Віталійович, який побажав керівникам гуртків  та вихованцям творчого натхнення, нових перемог. Вручив грамоти переможцям обласних конкурсів та змагань. З гарним, веселим настроєм розпочали навчальний рік вихованці закладу. Будинок творчості для них - це світ, де мешкають заповітні мрії та щоденно по сходинках неспинно збігає кирпате дитинство.. Це чарівна країна мрій, цікавих справ, власних талантів.

... Читати далі »

Переглядів: 555 | Додав: Zanna | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)

Ось промайнув ще один навчальний рік. Для педагогічного та учнівського колективів - це рік напруженої та наполегливої праці, рік досягнення нових злетів, радості за успішне виконання поставлених завдань. Учні не тільки отримали знання, а й перемагали в районних, обласних, Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, змаганнях. З метою вшанування дітей, які показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями та призерами інтелектуальних,  творчих та спортивних конкурсів, змагань в Деражнянському районі відбулося свято "Творча обдарованість Деражнянщини 2014". Гордість за молоду творчу еліту району розділили з учасниками свята голова районної державної адміністрації А. А. Перейма, голова районної ради О. В. Берегова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ж. М. Сінькевич, заступник голови районної ради О. І. Веселовський, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту В. Ю. Падневич.

... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: Zanna | Дата: 29.05.2014 | Коментарі (0)

21 травня 2014 року відбувся традиційний творчий звіт  Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва. З батьками, друзями та гостями своїми вміннями, здобутками, досягненнями щиро поділилися талановиті діти, що навчаються в позашкільному закладі.  Концертна програма, підготовлена вихованцями гуртків "Соліст - вокаліст", "Дитячого фолькольорного гуртка", "Ансамблю народних інструментів", "Хорового співу", "Драматичного" та танцювальних колективів стала приємним дарунком для глядачів.  Кожен учасник заходу мав можливість переглянути виставку декоративно - вжиткового та образотворчого мистецтва "Таланти рідного краю".

... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: Zanna | Дата: 29.05.2014 | Коментарі (0)

   У другу неділю травня ми відзначаємо одне з найкращих свят у світі - День Матері. Мати, мама, матуся... Скільки спогадів, тепла і ласки таїть в собі це магічне слово, бо називає людину, чия любов немає меж. Це перше слово, мовлене нами, на все життя залишається дорогим у серці. У хвилини радості й печалі пташкою надій злітає з наших уст, тамує біль.

    Великою, щирою, чистою є материнська любов. Безмежною є й дитяча любов до матерів. І напередодні Міжнародного свята до Дня Матері слова вдячності і любові своїм матерям висловили вихованці Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва в ході проведення виховного заходу, що отримав назву "Матусю, сонечко моє".  Пісні, таночки, вірші, які підготували гуртківці, стали найкращим дарунком для усіх матерів та бабусь, що завітали на свято.

 

... Читати далі »

Переглядів: 610 | Додав: Zanna | Дата: 08.05.2014 | Коментарі (0)

   День Перемоги – всенародне свято,  свято радісне і одночасно сумне нагадування про важку боротьбу з ворогом. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні1941-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу. У кожному селі і місті жителі України віддають данину пам'яті полеглим воїнам, вшановують живих учасників Великої Вітчизняної війни. 
   З особливою пошаною до подій тих років ставляться на Деражнянщині. Різноманітні заходи, що проводяться з метою увінчання пам’яті про подвиг старших поколінь у роки війни, сприяють утвердженню в свідомості дітей та учнівської молоді почуття поваги та вдячності до поколінь переможців, активізації пошуково – патріотичної роботи в навчальних закладах. 
   Так, 6 та 7 травня в нашому місті (територія лісового масиву в р-ні Криничного) ... Читати далі »

Переглядів: 617 | Додав: Zanna | Дата: 08.05.2014 | Коментарі (0)

   День Перемоги - не лише привід згадати історичні події, а й час вшанування людей, які ціною власного життя відстояли кожну п’ядь рідної землі, подарували нащадкам мир і спокій. З цією метою в Будинку творчості напередодні свята відбулася зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни. 
     В заклад завітали: Матковський Василь Васильович – учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни. Народився в с. Нетеченці. Розпочав свій бойовий шлях в листопаді 1944 року в Білій Церкві. Закінчив в 1951 році на території Китаю, надаючи допомогу братньому народу. Проживає в м. Деражня. Все життя пропрацював в організації "Сільгосптехніка".
    Степасюк Степан Васильович, учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни з 1941 по 1945 рр. У період війни був шофером 4 артилерійської протитанкової бригади та інших військових частин, що приймали участь в бойових діях. Демобілізувався 1945 року. Пра ... Читати далі »

Переглядів: 963 | Додав: Zanna | Дата: 06.05.2014 | Коментарі (0)

З кожним роком усе далі відходять від нас події Великої Вітчизняної війни. Давно заросли окопи, зарубцювались рани колишніх солдат, але наша пам'ять щоразу повертається до минулого, адже те, що звідано і пережито, не забудеться ніколи! Напередодні Дня Перемоги члени «Ради умільців» Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва  стали учасниками акції по впорядкуванню солдатських могил. Це дань пам’яті тим, хто загинув за щасливе дитинство, за щасливе майбутнє. Це лише невеличка часточка того, що можуть зробити вдячні діти за мирне небо над головою.

 

   ... Читати далі »

Переглядів: 682 | Додав: Zanna | Дата: 06.05.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 25 26 »
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz