П`ятниця, 29.03.2024, 09:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2014 » Травень » 8 » XXI районні туристичні змагання зі спортивного туризму, присвячені 70 - ій річниці визволення України від німецько - фашистських загарбників
10:50
XXI районні туристичні змагання зі спортивного туризму, присвячені 70 - ій річниці визволення України від німецько - фашистських загарбників

   День Перемоги – всенародне свято,  свято радісне і одночасно сумне нагадування про важку боротьбу з ворогом. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні1941-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу. У кожному селі і місті жителі України віддають данину пам'яті полеглим воїнам, вшановують живих учасників Великої Вітчизняної війни. 
   З особливою пошаною до подій тих років ставляться на Деражнянщині. Різноманітні заходи, що проводяться з метою увінчання пам’яті про подвиг старших поколінь у роки війни, сприяють утвердженню в свідомості дітей та учнівської молоді почуття поваги та вдячності до поколінь переможців, активізації пошуково – патріотичної роботи в навчальних закладах. 
   Так, 6 та 7 травня в нашому місті (територія лісового масиву в р-ні Криничного) відбулися районні туристичні змагання школярів, присвяченні 70 –ій річниці визволення України від німецько – фашистських загарбників. У змаганнях прийняли участь 13 команд: «Турист»  та «Намет» Яблунівської ЗОШ І – ІІІ ст.; «Еквітус» Лозівської ЗОШ І – ІІІ ст.;  «Романтики» Деражнської ЗОШ І – ІІІ ст. №1;  «Едельвейс» Деражняського НВК,  ЗОШ І – ІІІ ст. №2 гімназія; «Азимут» Деражнянського НВК, ЗОШ І – ІІІ ст. №3 ліцей; «Сталкер» Зяньковецької ЗОШ І – ІІІ ст.;   «Юніор» Волоської ЗОШ І – ІІІ ст.; «Якіманка» Богдановецької ЗОШ І – ІІ ст, «Вовки»  Вовковинецької ЗОШ І - ІІІ ст.; «Еверест»  Радовецької ЗОШ І – ІІІ ст.; «Гром»  Галузинецької ЗОШ І – ІІ ст.;  «Сіріус» Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва. 

 

  Участь в урочистому відкритті змагань взяли начальник відділу освіти, молоді та спорту Ж. М. Сінькевич та зазступник міського голови А. І. Кенц. Учасники цього справжнього свята туризму, молодості, краси і здоровя продемонстрували вміння у спортивному орієнтуванні на місцевості, техніці пішохідного та спортивного туризму, показали спортивний характер, силу та витривалість.

  І - ше загальнокомандне місце виборола команда "Азимут, ІІ - ге команда "Турист", ІІІ -є "Сіріус"

 

     

  

 

Переглядів: 611 | Додав: Zanna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz