П`ятниця, 26.04.2024, 02:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 15 » Вогник-зустріч з учасниками бойових дій в республіці Афганістан та учасниками АТО «Зупиніться всі війни на світі!»
16:07
Вогник-зустріч з учасниками бойових дій в республіці Афганістан та учасниками АТО «Зупиніться всі війни на світі!»

        Що таке війна? Для мільйонів людей це слово має присмак горя, крові, смерті... Війни – це найбільші трагедії в історії людства. Не оминули вони й Україну. Багато страждань випало на долю нашого народу.  Велика Вітчизняна війна,  війни в Афганістані, Югославії, Чечні… З березня 2014 року триває неоголошена війна на сході України. Скільки життів покладено, скільки скалічено душ! 
         В важких умовах сьогодення постає нагальна необхідність виховувати глибокі патріотичні почуття в підростаючого покоління; формувати почуття  відповідальності за все, що  відбувається в країні, почуття вдячності тим, хто віддав за неї життя, активну громадянську позицію школярів щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів, повагу, толерантність до інших   народів, віру в краще майбутнє України. 
        Саме з цією метою в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва відбулася зустріч з учасниками бойових дій в республіці Афганістан та учасниками АТО «Зупиніться всі війни на світі!». На зустріч завітали: керуючий справами виконавчого апарату Деражнянської районної ради Подсоха О. О., провідний спеціаліст відділу освіти Деражнянської районної державної адміністрації Пагорок О. М., голова Деражнянської міської ради Ковпак А. М., волонтери.  Наші земляки, учасники АТО: Лобода Петро Олексійович, Нитка Євген Михайлович, Чопик Сергій Сергійович, Грищук Сергій Олексійович, Панасюк Микола Володимирович, Майданюк Максим Миколайович, Михайлюк Олександр Володимирович. Наші односельці, колишні солдати, учасники бойових дій в Афганістані: Бордульов Олександр Анатолійович, Каракула Володимир Борисович, Вавринчук Петро Федорович, Матус Віктор Олександрович, Бліндер Ігор Павлович. 


        Захід пройшов з-за підтримки та спонсорської допомоги волонтерів Деражнянщини, приватних підприємців О. Шеремети та А. Ковальчука й магазину «Чайка».
        Щоб відволікти солдатів від нелегких спогадів і тривожних думок, вихованці Деражнянського Будинку творчості й учні та педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Деражнянського району  підготували для них концертну програму. Особливе враження на присутніх справила пісня у виконанні учасника  бойових дій в Афганістані, соліста групи «Каскад» четвертого складу О. Бордульова. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять усіх односельців, які загинули у війнах. 

    


      Запрошені учасники АТО та учасники бойових дій в Афганістані почули від представників влади та учнівської молоді щирі слова подяки і шани. Самі ж військові були небагатослівними, дехто навіть ледве стримував сльози. Насамкінець вихованці Будинку творчості вручили воїнам обереги – ангелів, виготовлених під час гурткових занять, і побажали усім присутнім здоров'я, щастя, душевного спокою, злагоди, добробуту, миру у великому домі, названому - Україна. 

Переглядів: 660 | Додав: Zanna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz