Четвер, 25.04.2024, 22:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 31 » Творча обдарованість Деражнянщини 2019
10:16
Творча обдарованість Деражнянщини 2019

   29 травня на базі Деражнянського Будинку творчості відбулося районне свято «Творча обдарованість Деражнянщини 2019».  Свято  інтелекту, гордості й таланту,  на якому були присутні кращі з кращих. Ті, хто славиться навчальними досягненнями. Ті, хто заглиблюється в таємниці наук і досліджень. Ті, хто, не шкодуючи себе на бігових доріжках і ігрових майданчиках, завойовує призи та медалі. Ті, хто дарує свій талант, свою творчість, своє мистецтво вдячним глядачам. Вони знову і знову доводять, що вони - найкращі! Кращі педагоги та кращі учні!

 


Учасники  свята отримали дивовижну можливість – пройти через веселкові ворота урочистої церемонії нагородження. Під червоний колір чарівної райдуги в номінації «Гордість району 2019» вийшли п’ять найкращих учнів нашої Деажнянщини: Онофрійчук Валентина, Буга Софія, Туз Дарина (учні Деражнянської ЗОШ  І- ІІІ ст. №1), Харено Михайло та Онофрійчук Владислава (учні Деражнянської ЗОШ  І- ІІІ ст. №2). 


В номінації «Інтелект» під помаранчевим кольором веселкової доріжки були нагороджені 28 дітей та волонтерський загін. Широка обізнаність, звичка мислити, глибокі знання в певній галузі науки чи в багатьох галузях є саме тими якостями, якими наділені діти, що увійшли до даної номінації. Це переможці районних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту робіт членів Малої Академії Наук, літературних конкурсів, конкурсів "Моя Батьківщина Україна" та "Космос. Людина. Духовність".


Колір  третьої доріжки веселки, під якою  були нагороджені 34 дитини та 4 колективи в номінації «Творчість та майстерність»   - жовтий. Це яскравий, стимулюючий колір, який  допомагає зрозуміти нові ідеї. Він об’єднує талановитих та творчих. Тих, хто прекрасно малює, співає, пише вірші, виготовляє неймовірної краси вироби з паперу, природного матеріалу, дерева, тканини, стрічок.

 
14 дітей та 4 команди вийшли на сцену під четвертим, зеленим кольором веселкової доріжки. Це діти, нагороджені в номінації «Спортивна надія».


Як завжди, під час урочистої церемонії нагородження в номінаціях «Педагогічний олімп» і «Педагогічний успіх» були відзначені педагоги. Так, під п’ятим кольором веселки – блакитним, в номінації «Педагогічний олімп» були нагороджені тринадцять  кращих з кращих,  які у навчальному році, що промайнув, підготували найбільше  переможців олімпіад, конкурсів, виставок та змагань. Це педагоги: Деражнянської ЗОШ І – ІІІ ст. №1 Яворська Ірина Анатоліївна, Заремба Оксана Володимирівна, Колодій Олександра Петрівна та Шевчук Майя Василівна, вчитель Деражнянської ЗОШ І – ІІІ ст. №3 Звірок Василь Павлович, вчитель Деражнянської ЗОШ І – ІІІ ст. №3 Рудик Сергій Вікторович, Деражнянської ДЮСШ Слівінська Юзефа Станіславівна та Халнєпєсов Руслан Сапарбайович, Деражнянського БТДЮ Підгородецька Олена Вікторівна, Шевчук Тетяна Євгеніївна, Калюк Людмила Володимирівна, Рудзік Олександр Йосипович та Залевська Ніна Петрівна.


І звичайно, не залишилися поза увагою батьки винуватців свята. Їм усім було вручено подяки за виховання дітей під сьомим, фіолетовим кольором веселки.


Почесну місію нагородження грамотами та подяками виконали: голова Деражнянської районної ради В. М. Сідлецький, керівник апарату Деражнянської РДА Л. М. Давидович, начальник відділу освіти Ж М. Сінькевич, провідний спеціаліст відділу освіти О. М. Пагорок, завідуюча  районним методичним кабінетом Т. В. Рудзік,  голова районної профспілкової організації працівників освіти Л. Я. Звірок. 
      Особливу подяку організатор заходу,  відділ освіти Деражнянської РДА, висловив присутнім гостям: О. В. Лемещук - представнику ПрАТ  «Деражнянський молочний завод», яка усім обдарованим дітям вручила подарункові сертифікати та  Б. В. Купріянову -  юристу у сфері земельного права Київського офісу  найбільшого агрохолдингу України, який вручив подарунки дітям, нагородженим в номінації «Гордість району 2019» та педагогам в номінації «Педагогічний олімп». 
        Отож бажаємо вам, юні обдарування нашого району, вашим педагогам і батькам, щоб у  вашому житті завжди були: жовтий колір сонця, червоний колір кохання, зелений колір надії і блакитний колір мрії.

Переглядів: 431 | Додав: Zanna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz