Четвер, 28.03.2024, 18:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 22 » Свято до Дня святого Миколая
12:14
Свято до Дня святого Миколая

       19 грудня – День Святого Миколая. Це день святкування та вшанування пам’яті Святого Миколая у католиків та православних. Здавна цей день був значним і веселим святом. Миколая-Чудотворця  вважають покровителем бідних, знедолених та незаслужено скривджених. Вірять також, що він опікується дітьми, студентами, моряками, воїнами та лучниками. В Україні за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, завершуване Святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого.

     З метою ознайомлення з традиціями свого народу, виховання милосердя, доброти 18 грудня в Деражнянському районному Будинку творчості дітй та юнацтва було проведено свято до Дня святого Миколая для дітей пільгових категорій м. Деражні й дітей та рідних загиблих учасників АТО Деражнянського району. На святі були присутні: голова Деражнянської районної ради Сідлецький В. М., заступник голови Деражнянської районної державної адміністрації Пилипчук О. В., начальник відділу освіти Сінькевич Ж. М., штатний священник Свято Михайлівської церкви протоієрей Володимир Щесняк.

  

     Із теплими словами-привітаннями з нагоди свята до присутніх звернулися В. М. Сідлецький та отець В. Щесняк, які побажали всім  гарних Новорічних та різдвяних свят, миру й добробуту. В ході заходу було проведено цікаву театралізовану, концертну програму за участю вихованців Будинку творчості із численними вокальними та хореографічними номерами. Зворушливі слова, пісні та образи дітей не залишили байдужими нікого з присутніх.

      Особливим сюрпризом для Усіх  дітей стали  подарунки (солодощі та мякі іграшки), підготовлені представниками Міжнародного благодійного фонду допомоги дітям-сиротам "Надія".

     "У день такого чарівного свята всі мусть бути щасливі! І ті, що роблять подарунки, і ті, кому їх роблять. Бо найбільше щастя в житті - це робити добро!" - саме так стверджували Президент фонду Капанова Ніна Володимирівна та керівник Хмельницького фонду Мойсеєнко Олег Володимирович під час вручення подарунків.

        Свято Миколая вчить злагоди, доброзичливості та любові до ближнього. 

Переглядів: 664 | Додав: Zanna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz