П`ятниця, 19.04.2024, 13:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 17 » Районний фестиваль, присвячений Шевченківським дням "Живи, Кобзаре, в пам'яті людській"
17:56
Районний фестиваль, присвячений Шевченківським дням "Живи, Кобзаре, в пам'яті людській"
  «9 березня 2014 року український народ відзначив 200 років від дня народження Тараса Шевченка… Геній, мислитель, пророк. Людина незвичайної долі й незвичайного таланту, що здобула світову славу. Увібравши в себе душу народу, він підніс його духовну велич і красу на найвищу височінь, чим збагатив увесь світ. Тарас Шевченко звеличив Україну, звеличив весь український народ…» - такими словами розпочався районний фестиваль, присвячений Шевченківським дням  «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!» серед загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, що відбувся 12 березня в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва, з нагоди 200 – річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.


У фестивалі взяли участь представники з 21 загальноосвітнього навчального закладу району та Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва. Учасники продемонстрували високу виконавську майстерність та професійність виконання творів великого Кобзаря.  
Відповідно рішення журі, в номінації «Художнє читання» І місце вибороли Заболотна Катерина, учениця Галузинецької ЗОШ І – ІІ ст. та Каленик Владислав, учень Згароцької ЗОШ І – ІІ ст., ІІ місце – Юськова Євгенія,  ученицю Лозівської ЗОШ І - ІІІ ст. та Дідур Ольга, вихованка Деражнського районного Будинку творчості дітей та юнацтва, ІІІ місце -  Марюха Анна, учениця Деражнянського НВК, ЗОШ І - ІІІ ст. №2, гімназія та Гюмюшлю Дарія, учениця Деражнянської ЗОШ І – ІІІ ст. №1. 
В номінації «Співана поезія» І місце отримала Середюк Катерина, вихованка Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва, ІІ місце  - дует у складі Самітовської Анастасії та Шубутинської Ганни, учениць  Деражнянської ЗОШ І - ІІІ ст. №1, ІІІ місце – Куцевич Оксана, учениця Маниковецької ЗОШ І - ІІІ ст.. 
В номінації «Інсценізація, театралізація творів Т. Г. Шевченка» І місце  посів гурток «Театральний» Деражнянської ЗОШ І – ІІІ ст. №1, ІІ місце – гурток «Драматичний» Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва; ІІІ місце – Мосьондз Ірина, Драч Анастасія та Войтов Артем, учні Богдановецької ЗОШ І - ІІ ст. 
Проведений фестиваль сприяв виявленню талановитих і обдарованих дітей, популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, розвитку дитячої та юнацької виконавської майстерності, патріотичного виховання молоді засобами творчої спадщини Т. Г. Шевченка.

Переглядів: 625 | Додав: Zanna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz