П`ятниця, 26.04.2024, 10:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 25 » Збір лідерів за підсумком участі у Проекті «Книга памяті та звитяги»
17:06
Збір лідерів за підсумком участі у Проекті «Книга памяті та звитяги»

     Наша держава переживає  нелегкі часи. Минуло 2 роки від трагічних подіій на Майдані, і два роки від початку трагічних подій АТО. Події Євромайдану  показали, що ми- сильна нація, готова боротися за свою свободу. Ми немаємо права забувати про наших героїв-хоробрих українських захисників, які віддали своє  життя під час революції Гідності, під час подій АТО, тих бійців, які сьогодні захищають нашу територіальну цілісність на Сході.
     Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді то говорити важко і боляче у двічі. Тому Радою старшокласників району «ЛІДЕР» було ініційовано залучити органи учнівського самоврядування навчальних закладів Деражнянщини до участі у Всеукраїнському  проекті  «Книга памяті та звитяги».У ході реалізації проекту у навчальних закладах були створені пошукові загони, здійснювалась  пошукова робота по виявленню учасників Євромайдану та АТО. Проводився збір свідчень учасників та очевидців зазначених подій, про наших героїв-хоробрих українських захисників, які віддали своє життя.
      У рамках проекту були проведені чисельні зустрічі з свідками та учасниками сучасних буремних подій у державі. Для нас - ці зустрічі стали живим прикладом самовідданого служіння рідній Батьківщині, беззаперечного виконання священного обов’язку – стати на захист кордонів нашої держави.


      В ході роботи над проектом учні та педагоги  підтримували зв'язок із воїнами-земляками, які зараз у зоні АТО, іх родинами.Завдяки участі у проекті, ми зрозуміли, що надзвичайно великою, у вихованні патріота України,  є роль учнівського самоврядування школи. А тому  і надалі будемо реалізовувати учнівські ініціативи щодо організації та проведення різноманітних заходів та акцій з метою підвищення громадянської свідомості школяра.


 Гончаренко Анна, заступник голови
 Ради старшокласників Деражнянщини «ЛІДЕР»

Переглядів: 577 | Додав: Zanna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz