П`ятниця, 29.03.2024, 17:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Листопад » 21 » Обласний семінар-практикум
12:44
Обласний семінар-практикум

     20 листопада на базі Деражнянського Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся обласний семінар-практикум керівників гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва на тему: «Розвиток здібностей та обдарувань вихованців шляхом формування ціннісного ставлення до мистецтва на зняттях гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва». Учасників семінару у фойє будинку творчості зустріли вихованці танцювальних гуртків, які підготовили для них хореографічну композицію.  Семінар розпочався екскурсією у постійно діючій виставковій залі закладу та у новоствореній експозиційній кімнаті «Історія освіти Деражнянщини». Провели екскурсію юні екскурсоводи – лідери учнівського самоврядування.

В ході теоретичного модуля, присутні ознайомилися з виступами заступника директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості Жолобок Н. В., начальника відділу освіти Сінькевич Ж. М., директора Деражнянського Будинку творчості Ніженського О. В., завідувача відділу художньо-естетичного виховання Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Микуляк І. О., керівників гуртків Будинку творчості Рудзіка О. Й., Та Шимкової Н. С..

Під час практичного модуля, усі учасники семінару стали активними учасниками тімбілдінгу – тренінгових вправ на згуртованість колективу, який провела керівник гуртка Мілієнко К. І.. Також прийняли участь у різноманітних майстер-класах: з виготовлення народної ляльки «Ангел», ткацтва міні-гобеленів, мистецтва орігамі, з виготовлення іграшки з тканини та розпису писанок. Дані майстер-класи були проведені керівниками гуртків Деражнянського Будинку творчості Калюк Л. В., Марчук В. О., Ліщенко І. М., Залевською Н. П. та Підгородецькою О. В.

Завершився семінар круглим столом, на якому були підведені підсумки роботи та кожен з учасників отримав можливість висловити свою думку.

Переглядів: 407 | Додав: Zanna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz