П`ятниця, 29.03.2024, 03:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2015 » Травень » 7 » Обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Деражнянського району
19:35
Обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Деражнянського району

       

     З метою активізації та розвитку самодіяльної творчості школярів  27квітня Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проведено огляд-конкурс у Деражнянському районі. Захід розпочався з огляду виставки декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва. На розгляд журі було представлено понад 100 робіт з 24-ох технік. Сформована з вишуканістю та смаком, особливо вразила експонатами, виготовленими у техніці "мяка іграшка". Програма звітного концерту проходила у формі тематичного концерту присвяченого нашій Україні " Україна - єдина країна", що складалася з різножанрових номерів.

      На захід завітали: заступник голови адміністрації Олег Пилипчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Жанна Сінькевич, завметодкабінетом Тетяна Рудзік. Хвилиною мовчання згадали всіх загиблих учасників АТО Деражнянщини. Високим рівнем виконавської майстерності та сценічної культури виділились Анна Мацюк, учениця Деражнянського НВК, ЗОШ І -ІІІ ст. №3, ліцей (керівник Руслан  Гжегожевський), Анна Віхтюк, Маріна Косевич, вихованки Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва (керівник Анатолій  Акуленко),хор (керівник Світлана  Шиманська-Горбатюк) та вокальна група (керівник Анатолій  Акуленко) Деражнянської ЗОШ І – ІІІ ст. №1, драматичний гурток (керівник Олена  Пагорок), танцювальний колектив "Вернісаж" (керівник Тамара Ремішевська)  Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва. Представлені номери супроводжувалися тематичними презентаціями, які демонструвалися на екрані на заднику сцени, що також було відмічено членами журі.


       Захід, організований та проведений Деражнянським районним Будинком творчості дітей та юнацтва за сприяння відділу освіти, молоді та спорту, засвідчив, що в  районі приділяється велика увага творчому розвитку талановитих дітей.

Переглядів: 542 | Додав: Zanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz