Четвер, 28.03.2024, 17:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Наша адреса

Хмельницька область,
Деражнянський район,
м. Деражня,
вул. Заводська,3


тел. (03856) 2-12-09
E-mail: btdu@i.ua

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 74

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

       19 грудня – День Святого Миколая. Це день святкування та вшанування пам’яті Святого Миколая у католиків та православних. Здавна цей день був значним і веселим святом. Миколая-Чудотворця  вважають покровителем бідних, знедолених та незаслужено скривджених. Вірять також, що він опікується дітьми, студентами, моряками, воїнами та лучниками. В Україні за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, завершуване Святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого.

     З метою ознайомлення з традиціями свого народу, виховання милосердя, доброти 18 грудня в Деражнянському районному Будинку творчості дітй та юнацтва було проведено свято до Дня святого Миколая для дітей пільгових категорій м. Деражні й дітей та рідних загиблих учасників АТО Деражнянського району ... Читати далі »

Переглядів: 663 | Додав: Zanna | Дата: 22.12.2015 | Коментарі (0)

        Відповідно до плану роботи районної Ради старшокласників «ЛІДЕР», 16 грудня 2015 року у Деражнянській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулося засідання «круглого столу»   лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів міста. Тема обговорення «Права сучасної молодої дюдини».

Участь в проведенні «круглого столу» взяли старший інспектор Деражнянського відділення поліції Кондратюк Д.А., директор районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Березюк Г.М., методист районного Будинку творчості для дітей та юнацтва Шевчук Т.Є. Засіда ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: Zanna | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

        Добро, яке ти робиш від серця, ти робиш завжди собі.                                                                             (Лєв Толстой)

       Напередодні Дня святого Миколая гуртківці та педагоги  Будинку творчості завітали в Деражнянський районний Центр реабілітації дітей-інвалідів, щоб привітати  його вихованців  та працівників з наступаючим святом Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього Християнського люду, з  приходом якого кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.

       Фрагмент дійс ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: Zanna | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

      Протягом 2006-2015 років Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді спільно з Національною  спілкою краєзнавців України та Українським географічним товариством  проводилась  Всеукраїнська історико-географічна експедиція «Історія міст і сіл України» Дана експедиція активізувала туристсько-краєзнавчу та пошуково-дослідницьку діяльність  навчальних закладів,  сприяла  збереженню та примноженню духовної та матеріальної культури рідного краю. Протягом десяти років на  Всеукраїнський тур експедиції надійшло  1539 учнівських робіт. Зібрані юними краєзнавцями  матеріали поповнили експозиції та архіви музеїв, стали  важливою складовою уроків з історії, географії, занять туристсько-краєзнавчих гуртків, заходів з патріотичного виховання. 
       Зважаючи на те, що мета і завдання експедиції в цілому досягнуті, а також врахову ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Zanna | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

        «Від лідера школи-до лідера держави» - під таким гаслом 27 листопада 2015 року в Деражнянському Будинку творчості дітей та юнацтва проходив черговий збір лідерів учнівського самоврядування, в ході якого відбулися  вибори «очільника» районної Ради старшокласників «ЛІДЕР», серед  18  лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів. До виборчої комісії подано три заяви для участі у виборах: від Зубкової Валентини(Деражнянський НВК,ЗОШ І-ІІІ ст.№3, ліцей), Гончаренко Анни(Деражнянський НВК, ЗОШ І-ІІІст.№2, гімназія), та Колодій Наталії(Деражнянська ЗОШ І-ІІІст.№1).Усі претенденти на дану посаду представили свої передвиборчі програми, презентували нові проекти. Відповідно до регламенту,  вибори проводилися шляхом  голосування,  за підсумками якого головою Ради старшокласників «ЛІДЕР» обрано Зубкову Валентину.  Яка  буде надалі представлят ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Zanna | Дата: 01.12.2015 | Коментарі (0)

   Минуле століття пронеслося над Україною трьома голодоморами: 1921-1923, 1932-1933, 1946 -1947 років. Наймаштабніший з них голодомор 1932-33 років. Сім десятиліть тому сатанинська лапа брутально перервала життя мільйонам людей. Зотліли і стали попелом з’їдені голодом тіла людей, стали попелом їхні надія і віра. Попелом лежать ці мільйони у нас під ногами. Гарячим пекучим попелом. І багатьом вже не дає спокою той спопелілий біль предків. Аби перестав пропікати серце, аби упокоївся прах замордованих режимом рідних і близьких наших, виховаці Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва щорічно приймають активну участь в заходах до Дня пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій, який було запроваджено  Указом президента В.А. Ющенка  та щороку відзначається у четверту суботу листопада. 

... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: Zanna | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

Під час осінніх канікул у Деражнянському Будинку творчості дітей та юнацтва проводилось заняття «Школи лідерської майстерності».  Проведено тренінг «Лідер-це ти!».В ході якого  лідерів  ознайомили з теоретичними основами лідерства, поняттям «лідерство» і «лідер», рисами особистості, які визначають лідера. Проведено вправи «Якості лідера», «Мої лідерські якості», «Риси успішного лідера».

... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: Zanna | Дата: 13.11.2015 | Коментарі (0)

          Традиційно, 14 жовтня на свято Покрови Пречистої Богородиці в Україні відзначається День українського козацтва. Починаючи з 2014 року до нього приєднався ще один важливий день - День захисника України. Обидва ці свята є значимими для України, адже є даниною пам'яті усім, хто боронив та боронить українську землю від ворогів та загарбників.  До  Дня українського козацтва в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва, проведений захід патріотичного спрямування, покликаний нагадати підростаючому поколінню, що всі ми нащадки славного козацького роду.  Свято проходило у формі  концертної програми в ході якої було представлено діяльність гуртка "Джура". Робота даного гуртка  направлена на використання елементів козацької педагогіки, використання досвіду наших предків по вихованню підростаючого покоління, виконання законів кодексу «лицарської честі».

< ... Читати далі »
Переглядів: 436 | Додав: Zanna | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

      З метою національно-патріотичного та духовного виховання учнівської молоді на ідеях козацького лицарства та козацьких традицій, в Деражнянському районному Будинку творчості дітей та юнацтва до Дня захисника України 13 жовтня  проведено районний збір дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»).У заході прийняло участь 9 роїв (команд)  загальноосвітніх навчальних закладів району. 

        &nb ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: Zanna | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)

      Лідери учнівського самоврядування Деражнянщини підтримали Всеукраїнську акцію «Рушник єднання», яку проводила обласна Рада старшокласників Хмельниччини.
     Вишитий рушник – оберіг українців, одвічний символ єдності і величі народу. Сьогодні вишиваний рушник символізує нашу непохитність у боротьбі за волю і незалежність, є національним символом українців.
     Рушник із символікою та орнаментом притаманним нашому регіону мали честь представляти: голова Ради лідерів Деражнянського НВК, ЗОШ І-ІІІст.№3, ліцей Зубкова Валентина, та голова Ради умільців Деражнянського БТДЮ Гончаренко Анна.    Всі учасники акції були одягнені у вишиванки,  у волоссі дівчат майоріли квіти та віночки.  Під час флешмобу діти утворили лінію, простягнувши один до одного  вишивані рушники - символізуючи єдність. Для участі у Всеукраїнській акції нашим лідерам вишили рушник вихованці  гуртка Деражнянсь ... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: Zanna | Дата: 12.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 25 26 »
Для слабозорих


ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ
ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ
"CTRL" ТА "+"
НА КЛАВІАТУРІ

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні лінки











Друзі сайту



Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz